Home » Over ons » Team La Mora

Team La Mora

Op deze pagina staat informatie over ons bedrijf, een restaurant annex pizzeria, maar ook over ons team.
Het team bestaat anno nu uit de navolgende personen:

De eigenaren van het restaurant, hun bedrijf en het team La Mora
Adel en Caroline Boshra

De eigenaren en vennoten

Adel Boshra werd geboren op 22-01-1973 in Egypte en emigreerde in 1993 naar Nederland, waarna hij de Nederlandse nationaliteit verwierf. Hij is de oprichter van La Mora en dat deed hij op 18-10-2011. Zijn ervaring als bereider van een breed scala aan gerechten – waaronder het maken en bakken van Pizza’s – gaat terug naar 1991. En hij heeft als (mede-)eigenaar een bedrijf gehad in Brielle, maar ook in Zoetermeer. Adel is een gedreven persoonlijkheid die in zijn bedrijf het familiegevoel hoog in het vaandel heeft staan. Hij is gehuwd met Caroline en samen zijn zij de trotse ouders van hun zoon Cristiano.

Caroline Boshra-Ghattas werd geboren op 28-12-1979 in Egypte en is naar Nederland geëmigreerd. Alhier heeft zij de Nederlandse nationaliteit verworven.
Caroline is echtgenote van Ade. Maar zij is ook de trotse moeder van hun zoon Cristiano. En sinds 01-10-2016 is zij medevennoot van La Mora.

Wij zijn: Peter, Nicole, Yeshica en Devin
Peter, Nicole, Yeshica en Devin

Lokale Contactpersoon

Peter Bright Willemen is sinds juni 2016 medewerker in ons team. En hij begon als bezorger en bediende. Omdat hij nog meer kwaliteiten in zich had werd hij de lokale contactpersoon en lid van het MT. Peter werd op zondag 6 april 1958, oftewel op 1e paasdag, in Rotterdam geboren. En hij woont sinds 23 mei 2015 samen met ‘zijn vrouw’ Nicole Hoogmoed in Oude-Tonge. Op 6 mei 2016 kwam zijn dochter Yeshica Premereur (vanuit België) bij hen wonen. Dus heeft dochter Yeshica sindsdien een prachtige bonusmama. Hun gezin werd op 12-11-2019 uitgebreid door de geboorte van zoon Devin Corgé Willemen. Peter is een breed georiënteerde persoonlijkheid en vol commitment en passie met al hetgeen hij doet. Maar Peter en zijn gezin zijn bovendien ook actief op diverse platforms van de Social Media. Zo verspreiden zij tezamen bewustzijn en liefde. Dus bezoek gerust eens hun website Prema Samadhi.

info vandaag

Overige Teamleden

Overige teamleden zijn op dit moment:
Nage (Kok) | Abdallah (Hulpkok) | Mo (Hulpkok) | Hany (Bezorgen & Hulpkok) |
Ali (Bezorgen & Bediening) | André (Bediening & Bezorging in de nabijheid) |
Dilia (Bezorgen & Bediening) | Jan Willem (Bezorgen & Bediening)

Er zijn bij ons uitsluitend parttime medewerkers actief.
Voor bestaande vacatures is er een aparte pagina!
Later meer …..

Team La Mora op 17-11-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *