Ga naar de inhoud
Home » Hallo prachtige Wereld

Hallo prachtige Wereld

‘Hallo prachtige Wereld’ is een blog met informatie. Info over andere lokale bedrijven, campings en verenigingen. En u bent zelf die ‘prachtige wereld’. Maar dankzij dit blog kunt u dus een indruk krijgen van evenementen en activiteiten in – de omgeving – van Oude-Tonge. Vele toeristen vanuit de hele wereld bezoeken jaarlijks ons prachtige eiland. Omdat ‘Samen blijvend beter’ één van onze motto’s is werd dit blog gemaakt. Daarom zullen wij ‘Hallo prachtige Wereld’ regelmatig aanpassen. Het ‘Team La Mora‘ heet u dan ook van 💚-e welkom in Oude-Tonge en wenst u een aangenaam verblijf op Goeree-Overflakkee.

Tip: Indien jij jouw bedrijf, vereniging, activiteit of evenement vermeld wilt hebben, dan is dat mogelijk.
Stuur daartoe uw tekst en logo per email naar ons.

Hallo wereld maak kennis met de gemeente Goeree-Overflakkee

Hallo prachtige wereld, plaatsen op GO

Oude-Tonge is een plaats in het oosten van de Gemeente Goeree-Overflakkee (afgekort GGO). GGO ligt in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Ons dorp ligt op het eiland Goeree-Overflakkee en telde 5081 inwoners op 1 Januari 2021. De bijnaam van dit eiland is: “Het eiland van de wind”. Per 1 januari 2013 ging Oude-Tonge op in de gemeente Goeree-Overflakkee, Daarvoor was het onderdeel van de per die datum opgeheven gemeente Oostflakkee. Tot 1 januari 1966 was Oude Tonge een zelfstandige gemeente. Destijds werd dit officieel zonder koppelingsstreepje geschreven.

Hallo prachtige wereld, verenigingen op GO

Hallo wereld hier is info over voetbalvereniging DBGC

De voetbalvereniging in Oude-Tonge is D.B.G.C.. En dat is de afkorting van Don Bosco Grijsoord Combinatie.
Op hun website meer informatie over de activiteiten, evenementen, uitslagen, standen enzovoorts.
Ons bedrijf is balsponsor voor 2 wedstrijden per jaar. En daarnaast zijn wij balsponsor van een team.

Hallo wereld hier is de Watersportvereniging Oude Tonge

In 1976 besloten een aantal dappere plaatselijke watersport- liefhebbers om officieel een watersportvereniging op te richten. Het eerste bestuur staat bij de KvK met ingang van 1 september 1976 ingeschreven. De oprichting is geformaliseerd door Notaris Korbijn uit Oude-Tonge. En de officiële stukken zijn overgegaan naar Netwerknotarissen Benschop en Schuring. Lees verder ….


Evenement Vandaag

iGO is de verzamelplaats van informatie over evenementen, activiteiten en uitgaan op Goeree-Overflakkee. Dus via deze link verkrijgt u nog meer informatie!


Hallo prachtige Wereld.  Maak kennis met de bedrijven op GO

‘Hallo prachtige wereld’ over
Bedrijven op Goeree-Overflakkee


1 reactie op “Hallo prachtige Wereld”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.