Meteen naar de inhoud
Home » Folder

Folder

Onze nieuwe folder annex menukaart is als PDF-gratis beschikbaar. En deze kunt u bekijken, downloaden en/of zelf printen. Indien u onze menukaart als PDF-bestand per email wenst te ontvangen stuur dan een email naar info@lamora.nl. De geprinte versie van onze #folder annex #menukaart is te bestellen of op te halen tegen de kostprijs van € 0,75.
Dit alles onder voorbehoud van prijswijzigingen. Wij behouden ons namelijk het recht voor om onze folder, APP en website op enig moment aan te passen. Prijswijzigingen vermelden wij hieronder zodra deze zich voor doen.
Wij raden u aan om deze pagina regelmatig te bezoeken. Want dan beschikt u over de meest actuele versie van onze folder.
De Pizza Napoli was in 2021 onze ‘Maart Special’ en de Pizza Hellas was vorig jaar onze ‘April Special’.
Wij hebben besloten dat beide pizza’s nog door u besteld kunnen worden..

One zomerspecial was Salade & Pizza en deze is vanaf 21-06-2022 weer beschikbaar!!


Prijswijziging Spareribs: Op vrijdag 26 februari 2021 werd de inkoopprijs van spareribs met maar liefst 6% verhoogd. Wij hebben deze verhoging niet direct aan u doorberekend. Aanpassing van de prijzen van onze gerechten waarbij #spareribs betrokken zijn door ons per 1 april 2021 doorgevoerd. En dit is helaas géén grapje.


Prijswijziging Bezorgkosten: Sinds begin november 2020 zijn de prijzen van brandstof weer flink gestegen. Zo steeg de prijs voor 1 liter Euro-benzine met maar liefst 19 eurocent. Dit is een zogenaamde #richmanstrick! Alle autorijders merken dat dus ook in hun portemonnee. De kosten voor bezorgen liggen bij ons nog onder het niveau van 2017!! Wij hebben daarom vanaf 1 april 2021 onze bezorgkosten aangepast.


Folder decoratie Enjoy life's little pleasures

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.