Meteen naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

‘Over ons’ geeft u enig inzicht over wie wij zijn en ons bedrijf.

over ons

Sinds 18 oktober 2011 is Restaurant Pizzeria La Mora actief vanuit Oude-Tonge, en dat gebeurt onder de bezielende leiding van Adel Boshra en (sinds 2016 samen met zijn echtgenote) Caroline.. Zij heten u namens het hele Team La Mora van harte welkom in hun restaurant. Kom gerust eens genieten van ons veelzijdige keuzemenu. En dat aan een goed ogend gedekte tafel in een sfeervolle ambiance.
Bij ons kunt u terecht voor gerechten uit de Italiaanse, Griekse en Turkse keuken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor friet met frikandellen en kipnuggets. Voor uw feesten, vergaderingen en partijen tot max. 50 personen kunt u ook bij ons terecht.

Bijzonderheden

Bijzonderheden zijn bijvoorbeeld uw voorkeuren of het meenemen van uw hond.
Indien u speciale wensen heeft die afwijken van de kaart, dan vraag er naar en laten u dan weten of uw wensen uitvoerbaar zijn. Wij staan met ons team voor u klaar om u te laten genieten van ‘het eten’ in een aangename sfeer. Naast uw aanwezigheid worden ook uw mening en beoordeling op prijs gesteld.

Honden – mits aangelijnd – worden bij ons wel toegelaten.
Bij ons kunt ook komen afhalen en als u eens geen zin heeft de deur uit te gaan, dan kunt u uw bestelling ook laten bezorgen.

Contactpersoon

Onze lokale contactpersoon / bedrijfsleider is Peter Willemen (M: 0681 08 28 54). En hij bespreekt graag met u uw speciale wensen, specifieke orders, bedrijfsarrangementen, sponsoring (van bijvoorbeeld teams, evenementen en wedstrijden), advertenties, sollicitaties en andere onderwerpen.

La Mora gaat vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens.
Lees meer over ons privacy-beleid en wat het voor u betekent.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.